Kymmenes X4 Miitti 2018

13 – 15.7. 2018 Simpele


Tällä kertaa puolet osallistujista oli saksalaisia, vanhojen tuttujen lisäksi oli paljon ensikertalaisia ulkomaalaisia.
Saku rakensi meille hyvät bileet; perjantai-iltana viihdytti bändi ja lauantain ajoreitillä oli mielenkiintoisia pysähdyspaikkoja, muunmuassa patsaspuisto joka on hieno muisto kunnianosoitus itseoppineelle taiteilijalle. Suosittelen käymään jos on liikkellä Parikkalan suunnalla.

Nelkkukupin kilpailu oli tällä kertaa ajoreitin yhteydessä, meillä oli poker ride jossa jokaisella pysähdyspaikalla osallistujat vetivät yhden kortin pakasta, tavoitteena oli saada mahdollisimman hyvä käsi pokerisääntöjen mukaisesti.
Voitto meni Mafiosille herttavärillä.
Muut lauantai-iltana palkitut olivat Markku, pisin matka suomalaiset miehet ja Arja, naiset.
Ulkomaalaisten matkapalkinnot saivat Torsen ja Beate, joka tuli Andyn kyydissä. Yhtään naiskuskia ei tällä kertaa ollut ulkomaalaisten joukossa.
Suosikkipyörä-äänestyksen voitti Jari.
Näiden vakiopalkintojen lisäksi meillä oli tänä vuonna ”ei ihan alkuperäinen”, jonka sai Conty muista poikkeavalla rakentelutyylillään.
Ahtille ojennettiin ”sottapytty” -palkinto, ei pyörän likaisuuden johdosta vaan asenteesta; kesällä ajetaan kiilloittamisen sijaan. Ahti on näyttänyt että rakennetulla pyörälläkin voi ajaa pitkiä matkoja.
Tarakkaharakka mukin pokkasi Sirpa, hän oli eka kertaa mukana Ahtin kutsumana ja kyytiläisenä.
Lisäksi oli ”maininnan arvoinen”, joka meni Ulfille hänen järjestettyään kymmenen hengen saksanporukan matkan meidän miittiimme.

Ennen palkintojenjakoa emännät yllättivät meidät kakkukahveilla, ja kylläpä olikin hienot ja maistuvat kakut!
Ensi vuonna tavataan jälleen, tällä kertaa Sikulla: 11. Miitti on 2-4 Elokuuta Kuivaniemessä.