Ensimmäinen X4 miitti 2009

12.6. – 14.6.2009 Äänekoski

Ensimmäinen X4 Kokoontumisajo pidettiin keskimäärin hyvän sään vallitessa, perjantaina iltapäivällä ja sunnuntain vastaisen yönä satoi. Lauantain ajoretki ja muu ohjelma sekä kotiinlähtöä varten pakkaaminen sunnuntaina meni mukavasti kauniissa poutasäässä.

Ajoretkellä kierrettiin Sumiaisten ja Konginkankaan kautta, Matilanvirran sillan kupeessa pysähdyttiin kahville.

Alueelle palattuamme selviteltiin osanottajien välistä keskinäistä paremmuutta kolmiottelun muodossa. Nelkkukupin lajeina olivat tikanheitto, hiihto sekä syöminen ja juominen. Mitään näistä ei kyllä tehty ihan perinteisellä tavalla… Tästä muodostuikin Saksa – Suomi maaottelu ja piste-erot olivat lopuun saakka äärimmäisen pieniä. Lopputuloksena oli tasapeli ja jaettu ensimmäinen sija. Seuraavina tiukasti voittajien kannassa olivat Kai ja Jari.

Tässä vielä kaikki tapahtuman yhteydessä palkitut, onnea voittajille:
Lyhyin matka, naiset:Merja (392km)
Lyhyin matka, miehet:Ahti (280km)
Pisin matka, naiset:Anja (739km, Saksasta)
Pisin matka, miehet:Zippoman (897km, Saksasta)
Suosikkipyörä:Zippoman
Nelkkukuppi, jaettu 1. sija:Ahti (20 pistettä) ja Zippoman (20 pistettä)

Kaikkiaan paikalla oli 16 motoristia ja 12 X-nelosta. Saksasta tapahtumaan saapui neljän hengen joukkue, joka myös putsasi palkintopöydän melko tehokkaasti.
Suuret kiitokset osanottajille ja järjestelytiimille ja myös Patelle; sauna oli lämmin ja alueen palvelut toimivat moitteettomasti. Ensi vuonna sitten 2. X4 miitti. Samaan aikaan, merkitkää kalentereihinne hyvissä ajoin!