X4Forum Treffen 2014

1. – 3.8.2014 Lübstorf

Matkamme alkoi tiistaina Finnlinesillä Helsingistä Travemündeen, jonne saavuimme keskiviikoiltana ja samantien Lyypekistä etukäteen varaamaamme hotelliin. Melkein heti hotelliin saavuttuamme sinne tuli myös vanha tuttu suomenkävijä, Christian, ja torstaipäivänä ajelimmekin yhdessä pikku lenkin mm. Kielissä ja Bad Segebergin villinlännenkylässä poiketen.

Perjantaiaamuna putsailtiin hieman pyöriä itsepalvelupesulassa ja sitten matka jatkui reissun pääkohteeseen, Waldhaus Wiligradiin. Matkaa sinne oli noin 100km joten olimme perillä pian tapahtuman avauduttua klo 15 jälkeen.
Mukaan ottamamme telttasaunan pystytys alkoi samantien ja siitähän se normaali viikonloppukokoontumisohjelma alkoi… ruoka- ja juomapuoli oli hyvin järjestetty eikä majoitustiloissakaan ollut valittamista. Minttua olimme varanneet matkavarustukseemme ja saunaa kokeilleet olivat vaikuttuneita tästä yhdistelmästä, niin perjantai- kuin lauantai-iltanakin.

Lauantaina käytiin parinsadan kilometrin yhteisajelulla, poikettiin itämeren rannalla sekä grillikahviossa lounaalla. Ja luonnollisesti pari kertaa tankkaamassa, huoltoasemilla olikin aika säpinää silloin. Illalla oli palkintojen jako ja seurustelu jatkui edellesillan tapaan.
Pisimmän matkan pokaali tuli Sakulle, sitten Ahti ja Juha. Järjestäjien nimeämä jury valitsi hienoimmat pyörät ja ensimmäistä tapahtumiin kertaa osallistuva kullanruskea nelkku tuli valituksi, Jarin pyörä oli kakkonen ja Erik Hollannista kolmas.
Myös alkuperäisin pyörä ja jokaisen kilpailulajin voittajat palkittiin.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen saunan pakkaus ja matkaan kohti kotia; meillä oli reilusti aikaa laivan lähtöön joten ajelimme hiljakseen rannikkoa seuraillen ja Travemünde ohittaen aina Fehrmarnin saaren pohjoisosaan saakka, josta käännyimme takaisinpäin ja saavuimme satamaan illan hämärtyessä. Sää suosi koko viikonlopun ajan, vasta laivaannousua odottaessa tuli hetken pientä tihkusadetta. Kaikki muut osallistujat eivät olleet sään suhteen yhtä onnekkaita kotimatkoillaan.
Takaisin Suomessa olimme Tiistaiaamuna, joten kokonaisuudessaan noin viikon reissusta oli kyse.

Alla jokunen oma kuva tapahtumasta, lisäksi niitä löytyy Hollantilaisten keskustelupalstalta, sivun puolivälistä alkaen useamman sivun verran (sivun oikeassa alakulmassa olevaa ”volgende pagina” linkkiä painamalla pääsee seuraavalle sivulle).
ja muutama myös X4forumin sivuilta