Yhdeksäs X4 Miitti 2017

7 – 9.7. 2017 Klippula

Pari tusinaa X4 ystävää osallistui kerhon 10-vuotisjuhliin ja heidän lisäkseen kymmenkunta päiväkävijää vieraili Klippulassa viikonlopun aikana.
Hieno kesäkeli koitti vihdoinkin ja niinpä saimme nauttia kesästä ja lauantairetkelle lähtivät kaikki mukaan.
Ensin ajeltiin maisemateitä Kasnäsiin lounaalle, sieltä Teijo Activity Parkiin ”laskettelemaan”.
Mäkiautokisa oli tämän vuoden nelkkukuppikilpailu, Tässä linkin takana pieni esimerkki miltä homma näyttää. Todella hauskaa, suosittelen!

Kisa oli tosi tiukka ja kärkipään sijoitukset ratkaistiin sekunnin murto-osien perusteella.
Kokeneena mäkiautokuskina Jukka ajoi referenssiajan, mutta hän oli vieraileva ”puoliammattilainen” ja näinollen tämä aika tehtiin nelkkukuppi -kilpailun ulkopuolella.
Kupin voittoon ajoi Markku ajalla 55,38, toiseksi kiri Ahti 55,44 suorituksellaan ja kolmannen sijan vei Jauhis ajan ollessa 55,83.

Lisäksi jaettiin perinteiset pisimmän matkan palkinnot:
Oman maan naiset Arja 741km
Muun maan naiset Dajo 888km
Oman maan miehet Markku 806km
Muun maan miehet Conty ja Strani, sama lukema 1930km
Suosikkipyöräpokaalin ahdettujen sarjassa pokkasi Ahti ja vapareissa Dajo.
Yllämainittujen lisäksi ”Suurin Kulutus” palkinnon pokkasi Strani ja ”Positiivinen” ojennettiin Irenelle.
Ahti, Jari, Jukka ja Saku mahdollistivat nämä hyvin yksillölliset palkinnot (X4 männät ja kiertokanget), joko lahjoittamalla osia tai työstämällä niitä tähän uuteen käyttötarkoitukseensa.

Emännät Leena ja Kaija tuomaroivat ideoimansa käpyeläinkilpailun ja palkitsivat siinä Juhan. Lisäksi he muistivat Ahtia joka vuosittain huolehtii miitin logistiikkajärjestelyistä.

Conty lahjoitti meille paikallsen nelkkuporukan nimissä muistotaulun, Venäjän X4 omistajat muistivat sähköpostionnittelulla, synttärikakku syötiin ja näin saatiin juhlat päätökseen. Hauska viikonloppu josta porukat lähtivät sunnuntaina kukin omille tielleen hymyssä suin.