Conty’s 9th X4 Jambolaya 2015

24. – 26. 7. 2015 Walldürn-Altheim

Jälleen kerran oli hieno viikonloppu, hyvä sää ja rento meininki.
Matkamme alkoi Siljalla Helsingistä Tukholmaan, seuraavana iltana toinen laiva Malmöstä Travemündeen ja perjantaiaamuna kohti Altheimia.

Saavuttuamme paikalle ja teltat pystytettyämme Ahti ja minä lähdimme Frankfurtin lentokentälle hakemaan Armin.
Oikein mukavaa että hänkin pääsi paikalle viikonlopun ajaksi.
Perjantai-iltana paikallinen DJ soitteli asiaankuuluvaa musiikkia, pikkutunneilla savukone ja värivalot nostivat tunnelmaa entisestään 🙂

Lauantaina käytiin perinteisesti kierroksella tutustumassa paikallisiin maisemiin.
Lauantain show’sta vastasi Danny McCoy, joka ei myöskään jättänyt ketään kylmäksi, hyvin äijä veti.

Koko viikonlopun ajan Haggel hoiteli ruokapuolen eikä nälkä päässyt yllättämään.
Christian oli rakentanut saunan, joka oli ahkerassa käytössä molempina iltoina. Ihan kuin olisi omassa tapahtumassa oltu!
Sunnuntaiaamuna vietiin Armi takaisin lentokentälle, sitten leirin purku ja loman jatkoa miettimään.

Dani ja Christian olivat jo aiemmin tarjonneet majapaikkaa ja kun alkuviikon sää oli muuttumassa epävakaisemmaksi, käytimme hyväksemme heidän vieraanvaraisuuttaan.
Sadekuurojen liikkuessa toistuvasti alueen yli tehtiin porukalla pientä remonttia Danin Talossa, katsastettiin Christian metsästysmaita ja käytiinpä saksalaisessa yleisessä saunassakin.
Se oli hieman erilainen kokemus ja tyyli saunoa kuin kotimaisissa kylpylöissä, kuitenkin hyvin rentouttavaa ja mukavaa hyvässä seurassa.

Torstai oli vihdoin kaunis kesäpäivä ja Christianin johdolla vedettiinkin murtaman sadan kilometrin kierros mm. Heidelbergin ja muutamaan muuhun mielenkiintoiseen paikkaan.
Sillä alueella riittää nähtävää ja moottoripyörille erittäin sopivia teitä, suosittelen tutustumaan jos vain tarjoutuu mahdollisuus.
Tällä välin Conty oli bongannut Geiselwindissä vuosittain järjestettävän Bike & Music Weekend:in ohjelmasta että Leningrad Cowboys esiintyy siellä torstai-iltana.
Eipä muuta kuin sinne sitten, yhtyehän on hyvin suosittu Saksassa ja hyvän keikan vetivät nytkin.

Perjantaina lähdettiin Danin ja Christianin kanssa ajelemaan kohti X4Forum Treffen paikkaa, noin 400km leppoisaan tahtiin ja sitten olimmekin perillä ja valmiina ”seuraavaan koitokseen”