X4Forum Treffen 2016

22 – 24.7. 2016 Holtgast

Jari, Jere ja Juha ajelivat Saksaan yöpyen ensin laivassa Turusta Tukholmaan, aamulla kohti Malmöä ja seuraavana yönä jälleen laivalla sieltä Travemündeen. Perjantaiaamuna jatkettiin JJ:n kotiin, josta parin kaverin kanssa edelleen Michin ja Brittan luokse. Täällä toiset (vai oliko ne jo kolmannet) aamukahvit ja sitten jatkettiin hieman suuremmalla joukolla kohti treffipaikkaa.

Viikonloppu sujui kauniissa ja lämpimässä kesäsäässä, paikalla oli nelisenkymmentä X4:sta ja joukko muita pyöriä. Perjantai-ilta kului seurustellessa, lauantaina käytiin läpi normikuviot; ajoretki jonka aikana pysähdyttiin lounastauolle texashenkisessä ravintolassa, kilpailut ja illalla palkintojen jako. Jere sai kansainvälisen sarjan pisimmän matkan palkinnon, Jari oli kakkonen ja Juha kolmas. Lisäksi Jari pokkasi 2:n sijan vanhin nelkku -kategoriassa.

Sunnuntaina pakkailtiin kamat ja lähdettiin Wenigfahrerin (Christian) johdolla kohti hänen kotiaan, jossa vietettiin ilta ja yö ja seuraavana päivänä ajeltiin yhdessä katselemaan paikallisia nähtävyyksiä. Maanantaina iltapäivällä Jari ja Jere lähtivät kohti Travemündeä ja Finnlinesin laivalla Helsinkiin, Juha jäi vielä Christianin luo kunnes jatketiin kahdestaan pikkuhiljaa kohti Contyn X4 Jambolayaa, josta onkin oma kertomus ja kuvat tapahtumat -osiossa.