Seitsemäs X4 miitti 2015

3. – 5. 7. 2015 Simpele

Tänä vuonna olimme Viimolan Kultamaassa, oikein mukava ja idyllinen paikka ja juuri sopivan kokoinen meidän porukalle (n. 50 henkeä)

Tulopäivä perjantai oli yksi kesän lämpimimpiä päiviä, mittarit tien varressa näyttivät yli 30 astetta.
Tällä kertaa oli jälleen uusi ennätysmäärä ulkomaalaisia osallistujia, ei ainoastaan Saksasta vaan myös Hollannista tuli viiden pyörän tiimi.
Hienoa että porukka haluaa vuosi vuodelta ajaa tänne ”kauas pohjoiseen” ja tulijoiden määrä lisääntyy tasaisesti.

Suuri osa ulkomaalaisista tuli joko torstai- tai perjantaiaamuna Helsinkiin.
Kerättiin porukka kasaan perjantaiaamuna, pieni turistikierros Helsingissä ja puoliltapäivin letkassa kohti Simpelettä.
Siellä olikin jo kaikki valmiina kun lopulta saavuimme perille.
Saunaan, uimaan ja muut tutut kuviot, siinähän se ilta vierähti.

Lauantaina ajettiin kierros pikkuteitä Sulkavan kautta Savonlinnaan lounaalle, paluumatkalla poikettiin Punkaharjulla. Videopätkä lauantaiajelulle lähdöstä latautuu tästä

Nelkkukupin kilpailuna oli kottikärryjen kuljetus kevyellä kuormalla. Philip, Haggel, Jorma ja Risto tekivät 100 % suorituksen joten näiden neljän kesken käytiin finaali korotetulla vaikeusasteella.
Tällä kertaa Jorma veti pisimmän korren Haggelin jäädessä niukasti toiseksi, 8 gramman erolla! Niinpä illalla palkituiksi tulivat:

Nelkkukuppi: Jorma
Pisin matka naiset: Jutta 1347 km
Pisin matka miehet: Karl Heinz 3464 km
Suosikkipyörä vapaastihengittävät: Jari
Suosikkipyörä ahdetut: Erik
Nuorin osallistuja: Jarno
Kaikkien aikojen ensimmäinen X4 asennepalkinto myönnettiin Contylle.
Myös Leenaa ja Kaijaa muistettiin heidän monivuotisesta kontribuutiostaan, joka toivottavasti jatkuu edelleen…
Tämän ”virallisen seremonian” jälkeen osallistujat ottivat ohjat käsiinsä; Touring-Club Wertheim jakoi tuliaisia ja sen jälkeen Leena ja Kaija muistivat useita ihmisiä, eri syistä ja kaikki valintansa hyvin perustellen.

Lauantain Iltasauna ja leirinuotio siihen liittyvine ohjelmineen oli itsestäänselvyys, mutta Ben ja säkkipilli oli ainakin meille suomalaisille positiivinen yllätys.
Tuskinpa on Suomessa aiemmin ollut säkkipillikonserttia moottoripyöräkokoontumisajoissa? Aika hienoa! Seuraava kohtaaminen Benin kanssa tapahtui Conty’s Jambolaya:ssa ja siellä hän kertoi tulevansa uudelleen Timin kanssa parin vuoden sisällä.

Suuret kiitokset kaikille järjestelyissä mukana olleille ja osallistujille, te kaikki yhdessä teitte tästä ikimuistoisen tapahtuman.